Squashmasterz spelregelbewijs al gehaald?

 

Voor alle competitiespelers is het per ingang van het seizoen 2016-2017 verplicht om in bezit te zijn van het SquashMasterz spelregelbewijs maar ook andere SBN-leden willen we uitdagen om het bewijs te halen. 
SquashMasterz is ontwikkeld als onderdeel van het programma Veilig Sport Klimaat (VSK), waarmee SBN op alle squashlocaties een veilige en verantwoordelijke sfeer rondom wedstrijden wil creëren. Met SquashMasterz willen we bijdragen aan het verder verhogen van het sportplezier in de squashsport.

Waar vind je SquashMasterz?
SquashMasterz is op een laagdrempelige en moderne manier opgezet zodat je er gemakkelijk gebruik van kunt maken. Het kennen van de spelregels zorgt voor minder discussies tijdens het spel en verbetert de sportiviteit en het respect ten opzichte van de tegenstander en scheidsrechter. En vooral: hoe beter jij de regels begrijpt, hoe groter je kans op winst!
Als het goed is heb je de afgelopen maanden al via jouw squashcentrum of vereniging gehoord  over SquashMasterz. De competitieleider is er in ieder geval van op de hoogte. Op de website www.squashmasterz.nl vind je alle informatie. Iedereen kan op deze website de spelregels bekijken en zijn/haar kennis hierover testen. Daarnaast is het voor alle SBN-leden mogelijk het spelregelbewijs te halen waarmee je aantoont kennis te hebben van de regels.

Verplichting spelregelbewijs!
SBN heeft sportiviteit en respect hoog in het vaandel staan. Daarom is besloten dat het voor competitiespelers per ingang van het seizoen 2016-2017 verplicht is om in bezit te zijn van dit spelregelbewijs. Indien een speler toch speelt zonder spelregelbewijs zal dit consequenties hebben voor de uitslag van de wedstrijd (zie competitie-reglement 2016-2017). Dit willen we natuurlijk voorkomen vandaar dat we je tijdig op deze voorwaarde voor deelname aan de competitie willen attenderen.

Hoe kan ik het bewijs halen?
Om het spelregelbewijs te halen moet je een account aanmaken en activeren met een activatiecode bijhttps://www.squashmasterz.nl. Deze activatiecode hebben de competitiespelers waarschijnlijk in 2015 al een keer ontvangen. Ben je een nieuwe competitiespeler of ben je niet meer in het bezit van een activatiecode? Vraag het dan na bij de competitieleider van de club. Hij kan je ook verder helpen met andere vragen omtrent het spelregelbewijs. Mocht toch de competitieleider je niet verder kunnen helpen of ben je een recreatieve squasher, neem dan contact op met squashmasterz@squashbond.nl.

Zorg dat je op tijd bent
We adviseren de competitiespelers om tijdig vóór het nieuwe seizoen te beginnen met het bestuderen van de spelregels. Het blijkt namelijk dat de test ook soms niet de eerste keer wordt gehaald. Reserveer dus voldoende tijd om de regels te leren en de test te doen. Spoor ook vooral je teamgenoten aan om het bewijs te halen zodat jullie allemaal goed voorbereid aan de competitie kunnen beginnen.

Bron: www.squash.nl

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X