Voetballers en squashers opgelet!

SoccerSquash is de nieuwe sensatie op het gebied van (voet)balsporten! Deze snelgroeiende sport is ideaal voor spelers die houden van een combinatie van balcontrole, balaanname, bal hooghouden en traptechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie.

Kortom, alle leuke dingen die voetbal met zich meebrengt, behalve de overtredingen!

Spelregels
Bij SoccerSquash is het de bedoeling dat je de bal via de muur schiet, zodanig dat deze voor je tegenstander moeilijk te retourneren is. De bal mag maximaal één keer stuiteren en je mag de bal maximaal drie keer raken. Je mag de bal dus ook direct terugspelen en ‘uit de lucht’ nemen waarmee je het spel aanzienlijk versnelt en je tegenstander onder druk zet. Je mag de bal met alles, behalve je armen en handen aanraken, gebeurt dit wel dan is het punt voor de tegenstander. Er zijn dus officiële spelregels. Meer informatie is te vinden op www.soccersquash.nl.

Kom een keer SoccerSquashen met je hele team als alternatieve voetbaltraining, bijvoorbeeld als de velden zijn afgelast of als nieuw teamuitje!

Meer informatie
Overdag kost een uurtje soccersquashen € 18,-. Vanaf 19:00 soccersquash je drie kwartier voor € 21,-. Dit is inclusief baanhuur en bal.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via ruud@squash072.nl en 072 – 515 35 55.

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X