Aan de bedrijfscompetitie van Squash072 nemen diverse bedrijven uit Alkmaar en omgeving deel. Door deelname maak je op sportieve wijze contact met collega ondernemers uit de regio Alkmaar. Daarnaast verbetert sporten met collega’s de werksfeer en verhoogt het de productiviteit op de werkvloer. Benieuwd geworden? Kom dan een keer langs op een wedstrijdavond en proef de sfeer!

Squash en onze club onbekend? We helpen je team natuurlijk op weg!

Bedrijfsvoordelen

  • Inschrijfgeld is in veel gevallen deels fiscaal aftrekbaar
  • Minimaal 14 avonden Squash
  • Je bedrijfslogo op onze site, inclusief een link naar de eigen website
  • Aandacht op de website van Squash072
  • Een update op de site na iedere wedstrijdronde
  • Gebruik van squashballen
  • Bittergarnituur van het huis tijdens de ‘derde’ helft

Wanneer?

De bedrijfscompetitie wordt gespeeld over twee periodes: van februari tot en met mei en van oktober tot en met januari. Je kan eventueel ook aan één periode deelnemen.

Speelavond

De wedstrijden zijn altijd bij Squash072 op de vrijdagavond en starten om 20:00 uur (behoudens de feestdagen en vakantieperiodes). Per avond wordt er met een team tegen twee andere bedrijven gespeeld (per persoon speel je dus twee wedstrijden).

Team

Een team bestaat uit minimaal drie personen en mag uit zowel mannen als vrouwen bestaan. Het zou prachtig zijn om een compleet team vanuit het bedrijf samen te stellen, maar dit is niet verplicht. Indien je 1 of 2 spelers hebt, proberen wij voor aanvullende spelers te verzorgen.

Niveau

Het niveau van de competitie is over het algemeen recreatief en licht gevorderd. Alle teams zijn in één poule ondergebracht.

Gezelligheid is belangrijk

Traditie is dat we de periode afsluiten met een finaleavond: een hoop gezelligheid, lekker eten en kletsen, muziek en eeuwige roem voor het winnende team.

Kosten

De kosten zijn € 275,- per jaar voor beide periodes of € 150,- per jaar voor 1 periode.

Ook op sportieve en gezellige wijze voordelen behalen voor je bedrijf? Neem contact op!

 

Your browser is out of date. It has security vulnerabilities and may not display all features on this site and other sites.

Please update your browser using one of modern browsers (Google Chrome, Opera, Firefox, IE 10).

X